You are here: Free Scada

Matco Computers and Laptop

Solutii Informatice la cheie

Your Shopping Cart

Cosul DVS. este gol

Free Scada System

Free SCADA Software de la IGSS

Email Imprimare PDF

Free ScadaMatco Serv 2000 SRL este distribuitor oficial pentru IGSS, unul din cele mai folosite softuri pentru automatizari industriale.

IGSS este un software SCADA de ultima generatie folosit pentru monitorizarea si controlul proceselor industriale. Cu mai mult de 25 de ani de experienta si cu o baza de clienti foarte mare, IGSS este un sistem care si-a dovedit eficienta in multe ramuri industriale din lumea intreaga. IGSS comunica nativ cu majoritatea PLC-urilor industriale.

 

 

Introducere

IGSS este o solutie completa de software pentru automatizari, un sistem SCADA pentru control de proces si supervizare, cu un mare numar de editii, pornind de la varianta 7T acum 25 de ani. La acea vreme, 7T a fost prima firma in lume care a dezvoltat un software SCADA orientat obiect si controlat prin mouse, sub numele de IGSS-Interactive Graphical SCADA system.

Cu mai mult de 25 de ani in domeniu, IGSS este un sistem care si-a dovedit calitatile in multe industrii. IGSS ofera intotdeauna compatibilitate cu versiunile mai vechi pentru a proteja munca clientilor. Fiind un sistem independent de hardware-ul utilizat, IGSS are numeroase drivere pentru PLC-uri precum si protocoale standard de comunicatie. Softul este unul foarte intuitiv cu toate caracteristicile necesare unei licente "all-in-one"  pentru a crea proiecte de automatizare la cheie.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

PROIECTARE SCADA

Dezvoltam sisteme SCADA HMIpentru termocentrale, statii de incalzire, statii de transformare si producere a energiei, control trafic, microhidrocentrale, sisteme de dispecerizare, sisteme de telemasurare si telecitire.

Avem o bogata experienta de lucru cu sisteme si PLC-uri si va putem oferi atat componente hardware si software cat si consultanta pentru realizarea proiectelor de automatizatri ale dumneavoastra.

Pentru o oferta de pret contactati-ne prin email sau prin pagina de contact de pe site si trimiteti cat mai multe detalii. Nu uitati sa ne lasati si datele dumneavoastra de contact iar un specialist va va contacta pentru detalii si pentru detalierea ofertei.

Furnizam aplicatii SCADA HMI la cheie sau putem dezvolta la cerere module specifice pentru alicatiile dumneavoastra.

Realizam aplicatii pentru telemasurare sau dispecerizare la distanta prin radio/GSM/Internet cu sau fara comanda la distanta, integram solutii de date, audio, video pentru a va furniza o solutie unitara care raspunde complet nevoilor dumneavoastra.

SCADA